Thursday, June 29, 2017

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ …... Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ




5 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 


1.       ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ. Κάνει μια λίστα με τους στόχους που θέλει να υλοποιήσει προσδιορίζοντας τον χρόνο. Οι στόχοι συμπεριλαμβάνουν όλους τους τομείς της ζωής της.

2.       ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.  Συμπεριφέρεται ευγενικά, έχει φιλότιμο, είναι πρόσχαρη και σκορπίζει άφθονο χαμόγελο. Γνωρίζει πως οι σωστοί τρόποι συμπεριφοράς σου ανοίγουν , όχι πόρτες αλλά καγκελόπορτες.  Μια γλυκιά έξυπνη γυναικά γνωρίζει ότι με μια σωστή συμπεριφορά ξεπερνά τα πιο δύσκολα εμπόδια

3.       ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ.  Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια όμορφη, καθαρή κομψή γυναίκα και αυτό το γνωρίζει.  Γνωρίζει και το αξιοποιεί πως η ομορφιά της και η εικόνα της μπορούν να την φέρουν κοντά στον στόχο της.

4.       ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ.  Αξιοποιεί σωστά τον χρόνο της και δεν χασομερά. Εργάζεται καθημερινά με επιμονή για την επίτευξη των στόχων της. 

5.       ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. Φροντίζει να επιλέγει τους ανθρώπους κλειδιά και τους εντάσσει στην ομάδα της.  Γνωρίζει ότι η ομαδικότητα είναι ο πυλώνας της επιτυχίας.



Ευχαριστώ για το χρόνο σας,



Άννα Αχιλλέως
Sales Manager


My Assistant Secretarial Services

www.myassistant.com.cy


No comments:

Post a Comment