Sunday, June 14, 2015

Τελικά τι κοστίζει περισσότερο; Να έχω ή να μην έχω γραμματέα;





Αγαπητέ Αναγνώστη,

αν διαβάζεις τώρα αυτό το άρθρο τότε πιθανόν να ανήκεις σε μια από τις εξής κατηγορίες:

1. είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ψάχνοντας επαγγελματικές λύσεις, 
2. ανήκεις στην κατηγορία του ιδιοκτήτη μικρής ή μικρομεσαίας επιχείρησης ή τέλος,
3. βρίσκεσαι στα αρχικά στάδια της επαγγελματικής σου καριέρας και δημιουργείς το δικό σου επαγγελματικό πλάνο. 

Συγχαρητήρια! Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις είσαι στο σωστό μέρος για να κάνεις το επόμενο βήμα με τον πιο σωστό και αξιόπιστο συνεργάτη. Την My Assistant Secretarial Services!

Η Τηλεγραμματεία είναι μια έξυπνη, καινοτόμα και πρωτοποριακή υπηρεσία που προσαρμόζεται άψογα στα σημερινά δεδομένα και καλύπτει ολοκληρωτικά τις επαγγελματικές ανάγκες της εποχής. Αποκτήστε όλα τα οφέλη της δικής σας γραμματέας, όπως την επαγγελματική διαχείριση πελατών μέσω εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων, την καταγραφή και αποστολή μηνυμάτων, την διαχείριση της ατζέντας, και όλα αυτά από τον δικό μας χώρο, με δικό μας τεχνολογικό εξοπλισμό, με ημερήσιο κόστος λίγο περισσότερο από το κόστος του πρωινού σας καφέ!

Αν αναλογιστεί κανείς την εικόνα και το κύρος που προσφέρει η ύπαρξη γραμματειακής υποστήριξης σε συνδυασμό με τα τεράστια οφέλη του επαγγελματισμού και την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, τότε η επένδυση στην απόκτηση της δικής σας Τηλεγραμματέας είναι αναγκαία και μηδαμινή!

Πόσο θα στοίχιζε μια κακή εξυπηρέτηση, μια άσχημη στιγμή με πελάτη, μια χαμένη κλήση λόγω φόρτου εργασίας; Καταλήγοντας, αν μέχρι χθες σκεφτόσουν ότι δεν είχες την ευχέρεια της γραμματειακής υποστήριξης, εμείς σήμερα λέμε ότι ΔΕΝ έχεις την ευχέρεια να ΜΗΝ έχεις!



Καλωσόρισες στον κόσμο της τεχνολογίας και στο ολοκληρωμένο πακέτο της σωστής και επαγγελματικής γραμματειακής υποστήριξης!

Ευχαριστώ για το χρόνο σου,

Τηλεγραμματέας 
My Assistant Secretarial Services
www.myassistant.com.cy
 

1 comment: